Klassiek bordspel, aangevuld met drama opdrachten voor jong en oud.
Bij dit spel werken we aan verschillende kwaliteiten die zowel bij drama als in het leven handig zijn: plezier, improviseren, presenteren, associeren & durven.
Alles mag, alles is goed, er is niks raar of fout. Durven en doen is goud.
Aan te passen op alle leeftijden en spelniveau’s.

DOWNLOAD NU PRINTVERSIE
IN KLEUR & ZWART-WIT
Oh wat een drama! – met kinderen

het printbare, dramatische familie spel voor basisschool leerlingen en hun families, en iedereen die het leuk vindt om een leuk spel te spelen boordevol drama oefeningen.

Een Spelpakket bevat:
– Speluitleg
– Opdrachtenvel
– Spelbord
– Knipvel met pionnen en dobbelsteen

Download Zwart-Wit versie Oh Wat een Drama!

Download KLEUR versie Oh Wat een Drama!

Over de maker

“We doen verschillende drama oefeningen in de lessen. Sommige kinderen springen de vloer op en zijn de eerste om een oefening te doen. Anderen kijken een paar keer de kat uit de boom en herhalen of doen na wat een leerling heeft gedaan. Ieder op zijn of haar eigen tempo, ieder kind andere doelen, alles is goed.”

Laureen geeft naast haar baan als presentatrice en zangeres al jaren 1 dag in de week drama en muziektheater lessen op verschillende basisscholen en buitenschoolse opvang binnen en buiten Amsterdam. Op die manier geeft ze jonge kinderen meer zelfvertrouwen en werkbare kwaliteiten die later goed van pas komen. Door het COVID-19 virus zijn de lessen helaas gestaakt en bedacht ze dit spel om ervoor te zorgen dat alle leerlingen thuis aan de slag kunnen met hetzelfde plezier als in de lessen.

Video Muziekschool Amsterdam

Onze docenten steken alle leerlingen een hart onder de riem in deze gekke Coronatijd.
Zing en swing lekker mee!

Lied geschreven door Gerrit de Boer
Video Bas Fortgens

CONTACT

Vragen of samenwerken? Neem contact op via onderstaand formulier.